7 Ekim 2013 Pazartesi

Eyüp Sabri Tuncer.. Losyon.

   Yıllardır kolanya markası olarak bildiğim Eyüp Sabri Tuncer doğal zeytinyağlı el ve vücut losyonu çıkarmış. 
   

   Kafamda bazı şeylerin oturması için baya bir kullandım. Ilk başta pek hoşlanmadım. Bir türlü yedirmedim cildime, parfümlüydü birde off, hemde nasıl..


   Gün içersinde kullanmaya başladım, banyoda aklıma geldikçe. Sonradan birşey fark ettim ki, iyimiş. Normalden az miktarda kullanmaya başlayınca, cildim emiyor. 
   Bazı losyon ve ya kremleri eline sürersin de yarım saat sonra suyla uğraşan gerekir, suya soktuğun gibi silikonla kaplıymış hissi olur ya nefret ederim. Bu üründe o kadar rahatsız edici değil.


   Ambalajı ise çok pratik, bana göre en kullanışlı olanlardan. Denk gelirseniz, ihtiyaçta varsa bakın derim. Ama dikkat kokusuna bakında alın, ilk baştaki kadar yoğun olmasa da kalıcı bir kokusu var.. 



5 Ekim 2013 Cumartesi

Kaave Falı..

   Türk kahvesi sevilir, sevilmese de falı sevilir. Arkadaşlar aralarında bakar, cafeler de baktırılır ve ya bilen birisine zoraki yapılır. Zorla yapılan işten hayır mı gelir, gelmez.. İşte çözüm.
   

   Bu uygulama sayesinde evde tek başına bile fal keyfini yaşayabilirsiniz. 


   Bir kaç veri girip fincanın iki, tabağın ise bir fotoğrafını çekip gönderiyorsun. 

 


   Belli bir süre sonra fal geliyor, tabi ücretsiz için. Ücretlisi hakkında bir bilgim yok.


   Güvenirliliği hakkında, kedi fotoğrafı gönderene de fal gelmiş. Kahve falından ziyade çiklet falı gibi desek yeridir. Sizde benim gibi fala eğlence gözü ile bakanlardansanız, buyrun..





3 Ekim 2013 Perşembe

Mlife.. Organik Kuruyemiş.

    50g paketi ile hop diye çantaya atmalık. İster ara öğün olarak, istersende atıştırmalık. Sağlıklı beslenmeye dikkat edenlerin tercihi, çiğ olmasını yanında üstelik organik. (Şiir gibi oldu sanki..)
   Sabah, öğle ve akşam olmak üzere üç çeşidi var. Isteyen, istediği zaman yer de, ama karışımlar ona göre yapılmış sanırım. Karışımın içindekilerden birini sevmiyorsanız o kötü işte. 


   Sabah : kuru kayısı, iç ceviz, kurutulmuş vişne.
   Öğlen : günkurusu üzüm, çip badem, dut kurusu.
   Akşam : çiğ antepfıstığı, sultaniye üzüm, çiğ iç fındık.
   Yok arkadaş ben kilo ile alırım, buzdolabı poşetime istediğimi istediğim kadar koyarım derseniz bilmem, karar sizin.
  
   


   

2 Ekim 2013 Çarşamba

Dominos.. Konyalım.

   Tatil bitti, ilk öğle yemeğim tabi ki de hazır yemek. Uzun süredir aklımda olan Dominos Konyalım akılımı zorladı. 


   Kapı çalınca heycanlanmadım desem yalan olur, belli oluyordur zaten hemen bir ısırık alındı. Salam, sucuktan sıkılanlara rahatlıkla tavsiye edebilirim. Havalar soğudu sıcaklarda ağır gelir mi bilmem. Tandır etleri daha küçük olsa beni daha mutlu ederdi ama kötü diyemem. 
   Tadı tuzu yerinde, yemek için sipariş vermek isterseniz deneyin derim.